Skip to content

Pregatire Examen IELTS 

Descriere curs: tehnici de strategie si abordare corecta a examenului IELTS

Format: 16 ore - 3 sedinte strategie a cate  4h plus 4 ore simulare si feedback personalizat pentru pregatire;

Nivel minim de limba engleza: B1 (mediu) 

* pentru inscrierea la curs va recomandam sa va programati telefonic la o testare (online sau fizic), pentru stabilirea nivelului de pregatire 

Urmatorul curs de pregatire examen IELTS:  1 Iulie 2024

Program- Luni 

Taxa de curs: 590 lei (include si materialul de curs)

Locatia: Str. Mamulari, nr 11, Piata Unirii

Detalii si inscrieri: 0773.991.862 sau office@ilse.ro

Dupa absolvirea acestui curs intensiv veti putea sustine examenul IELTS  (detalii examen aici: https://www.eecentre.ro/teste-ielts-engleza/calendar); diploma se va elibera in maximum 3-5 zile dupa examen. 

Cum te ajuta cursul de strategie pentru examen IELTS:

  • Cursul este recomandat tuturor studenților care ar dori sa participe la un examen IELTS .
  • Vei primi toate informatiile necesare pentru cele mai de succes abordari ale examenului IELTS;
  • Vei stapani tehnicile citire si ascultare (Reading & Listening) care sa garanteze cel mai bun scor pentru nivelul tau .
  • Vei invata cele mai bune sisteme de exprimare la sectiunile scris și vorbire (Speaking&Writing) ;
  • Crestere minima de 10 % a scorului;
  • Traineri specializati in examenul IELTS ;
  • Materiale de instruire gratuite ;
  • Simulare examen IELTS inclusa in pret ;

Inscriere Pregatire Examen IELTS : 0773.991.862 sau office@ilse.ro

Examenul IELTS (International English Language Testing System) este cel mai popular test de limba engleză. In fiecare an sunt susținute peste 2 milioane de teste IELTS.

Susținerea unui examen IELTS îți oferă anumite avantaje: te ajută să studiezi, să lucrezi și să locuiești oriunde în lume. Peste 9.000 de organizații din întreaga lume acceptă testul IELTS, inclusiv instituții academice, guvernamentale și angajatori. IELTS este singurul test de limba engleză acceptat pentru emigrare în toate țările vorbitoare de limba engleză.

Examenul IELTS este conceput să te ajute să folosești limba engleză în străinătate. În mai puțin de trei ore, îți va evalua toate abilitățile de limba engleză: listening, reading, writing și speaking. Cel mai eficient mod de a-ți testa abilitățile de conversație în limba engleză este cel față în față, între tine și un examinator.

IELTS este unul dintre cele mai recunoscute teste de limba engleză care evaluează abilitățile de conversație printr-o probă de speaking susținută între un examinator și un candidat.

Conceput de experți în domeniul de evaluare a limbii engleze, poți sa fi sigur că evaluarea abilităților tale de limba engleză la examenul IELTS este una exactă și corectă.

 

 

 

Pregatire examen IELTS,  Cursuri de engleza, Pregatire examen Cambridge, Pregatire engleza generala, Engleza conversatie, Engleza pentru copii, meditatii engleza, cursuri engleza

Facebook
Instagram
Tiktok