Examen IELTS

Pregatire Examen IELTS - Curs de strategie si abordare

20 ore- 4 sedinte strategie x 4 ore+ 4 ore simulare si feedback personalizat pregatire examen IELTS; 

Taxa de curs: 590 lei

Urmatorul curs de pregatire examen IELTS: 26 Noiembrie- 4 Decembrie

Locatia: Str. Mamulari, nr 11, Piata Unirii

Program- Sambata, Duminica-- 10:00- 14:00

Material de curs inclus in pret;

Detalii si inscrieri: 0773.991.862

 

Cum te ajuta cursul de strategie pentru examen IELTS:

  • Cursul este recomandat tuturor studenților care ar dori sa participe la un examen IELTS .
  • Vei primi toate informatiile necesare pentru cele mai de succes abordari ale examenului IELTS;
  • Vei stapani tehnicile citire si ascultare (Reading & Listening) care sa garanteze cel mai bun scor pentru nivelul tau .
  • Vei invata cele mai bune sisteme de exprimare la sectiunile scris și vorbire (Speaking&Writing) ;
  • Crestere minima de 10 % a scorului;
  • Traineri specializati in examenul IELTS ;
  • Materiale de instruire gratuite ;
  • Simulare examen IELTS inclusa in pret ;

Inscriere Pregatire Examen IELTS : 0773.991.862 sau office@ilse.ro

Examenul IELTS (International English Language Testing System) este cel mai popular test de limba engleză. In fiecare an sunt susținute peste 2 milioane de teste IELTS.

Susținerea unui examen IELTS îți oferă anumite avantaje: te ajută să studiezi, să lucrezi și să locuiești oriunde în lume. Peste 9.000 de organizații din întreaga lume acceptă testul IELTS, inclusiv instituții academice, guvernamentale și angajatori. IELTS este singurul test de limba engleză acceptat pentru emigrare în toate țările vorbitoare de limba engleză.

Examenul IELTS este conceput să te ajute să folosești limba engleză în străinătate. În mai puțin de trei ore, îți va evalua toate abilitățile de limba engleză: listening, reading, writing și speaking. Cel mai eficient mod de a-ți testa abilitățile de conversație în limba engleză este cel față în față, între tine și un examinator.

IELTS este unul dintre cele mai recunoscute teste de limba engleză care evaluează abilitățile de conversație printr-o probă de speaking susținută între un examinator și un candidat.

Conceput de experți în domeniul de evaluare a limbii engleze, poți sa fi sigur că evaluarea abilităților tale de limba engleză la examenul IELTS este una exactă și corectă.

Workshop pentru IELTS Writing Task 1 (Academic/General Module) 

Examenul IELTS (Academic sau General) verifica abilitatile candidatilor pe toate cele 4 skill-uri (abilitati): scris, vorbit, citit, ascultat. Pentru prima parte de writing (scris) va fi nevoie sa scrieti fie un eseu stiintific (pentru Modulul Academic), fie o scrisoare formala sau informala (pentru Modulul General).

In acest workshop, va puteti familiariza cu subiectele de examen pentru partea 1, in functie de modulul pe care il veti sustine (Acadamic sau General). 

Format workshop: 1,5 ore- online

Descriere: workshop interactiv, cu aplicatie practica, in care studentii vor primi feedback individual de la un profesor specializat si experimentat; pe parcursul celor 1h30 ore, studentii vor afla detalii despre cum sa abordeze aceasta parte a examenului astfel incat sa obtina rezultate optime.

Cui se adreseaza: candidatii care au intentia de a sustine acest test in viitorul apropiat si doresc o opinie obiectiva despre performantele lor, si/sau candidatii care sunt inscrisi deja la examen.

Nivelul de limba engleza necesar: minimum B1 (intermediar/mediu)

*in functie de scorul cerut pentru partea de scris (de exemplu 6.0), nivelul de limba engleza va trebui sa fie minimum B1. Pentru scoruri mai mari, poate fi nevoie de o pregatire suplimentara de limba engleza generala.

Taxa Workshop-  Acest workshop este oferit gratuit, de catre ILSE Bucharest in parteneriat cu European Examinations Centre

Pentru inscrieri, va rugam sa completati acest FORMULAR

 

 

Pregatire examen IELTS,  Cursuri de engleza, Pregatire examen Cambridge, Pregatire engleza generala, Engleza conversatie, Engleza pentru copii, meditatii engleza, cursuri engleza

Pregatire examen IELTS,  Cursuri de engleza, Pregatire examen Cambridge, Pregatire engleza generala, Engleza conversatie, Engleza pentru copii, meditatii engleza, cursuri engleza