Engleza generala

English Way: Academic English 

Descriere program: curs intensiv de pregătire pentru susținerea examenelor internaționale de limba engleză

Pret: 2 rate de 350 lei

Format: 24 ore de studiu la clasă, 16 ședințe, 1h30min/ședință, online sau fizic; 2 ședințe/săptămână

Obiective:

  • echivalarea examenului de bacalaureat la limba engleză
  • certificarea cunoștințelor de limba engleză
  • dezvoltarea cunoștințelor de limba engleză (gramatică, vocabular, abilități) prin practică și exerciții urmate de feedback

 

Recomandat: elevilor/tinerilor începând cu vârsta de 12 ani. În funcție de testarea inițială, se vor face grupe de studiu pe nivel și obiective personale.

Ce veți face în curs: pe lângă noțiunile de gramatică, îți vei îmbogăți vocabularul cu cuvinte și expresii noi; exercițiile practice includ dezvoltarea abilităților de ascultare (listening), citire (reading), vorbire (speaking) și scris (writing), specifice formatului de test pe care dorești să-l susții (Cambridge sau IELTS).

Notă: Cursul nu presupune obligatoriu să susții un examen la absolvire. Este alegerea fiecăruia să certifice programul de învățare sau să aștepte un moment mai bun, conform obiectivelor personale. Profesorii noștri vă pot recomanda cea mai bună opțiune.

De ce Academic?

Deoarece engleza vorbită/scrisă pe care o folosim in examene este foarte diferită de cea pe care o învățăm la școală sau din filme, internet etc. Este nevoie de puțin efort să întelegi diferențele și să folosești engleza academică (stilul formal), aceea care îți va aduce scorurile dorite.

Notă: Cursul include și o simulare completă a examenului pe care vei dori să-l susții. Vei primi feedback de la un examinator oficial și o recomandare cu ceea ce ar trebui să faci mai departe pentru a-ți atinge obiectivul.

Ce obțin la sfârșitul cursului: o diplomă de participare, ca activitate extracuriculară (poate fi utilă in CV sau pentru a demonstra preocupări academice în afara școlii)

Modul Cambridge: în funcție de nivel, poți opta pentru susținerea unui examen Cambridge

Modul IELTS: poți susține examenul IELTS (pregătirea include și probe de examen)

Detalii si inscrieri: whatsapp: 0773.991.862 sau office@ilse.ro

Pregatire examen IELTS,  Cursuri de engleza, Pregatire examen Cambridge, Pregatire engleza generala, Engleza conversatie, Engleza pentru copii, meditatii engleza, cursuri engleza

Pregatire examen IELTS,  Cursuri de engleza, Pregatire examen Cambridge, Pregatire engleza generala, Engleza conversatie, Engleza pentru copii, meditatii engleza, cursuri engleza