Skip to content

Engleza Cambridge Gimnaziu – 11-15 ani

Curs de vară Cambridge Nivel mediu- B1

Înscriere și testare scrisă aici

Pregătire intensivă pentru examenele Cambridge într-un mod relaxat, de vacanță.

Grup de vârstă: 11 - 18 ani, gimnaziu/liceu

Format: modul 8 săptămâni, 20 ore, 1 ședință a 2h30 în timpul săptămânii + o simulare completă a examenului la sfârșit (bonus de vară); 6-8 cursanți/grupă

Durată: 1.07-25.08 2024

Preț 600 lei/modul, integral sau în 2 rate lunare (prima rată la începerea cursului)

 

Descriere: Cursul este interactiv, profesorii oferă feedback permanent; obiectivul este dezvoltarea abilităților de examen Cambridge nivel B1 sau B2, în funcție de nivelul de limba engleză. Cursul acoperă toate skill urile, scris, vorbit, citit, ascultat. La sfârșitul cursului, profesorii noștri vă vor face recomandări pentru susținerea examenului Cambridge.

*ziua de curs și orarul se vor stabili ulterior înscrierii
*materialele de curs sunt incluse în preț

IMPORTANT: examenele Cambridge, cu nivel minim B1, promovate, pot echivala examenul de Bacalaureat și nu au termen de valabilitate.

Detalii si inscrieri la 0773.991.862, office@ilse.ro

Formatul cursului: 1 sedinta/saptamana, a cate 2h30min

 Materiale necesare: incluse in pretul cursului;

Profesor- Examinator Cambridge, minim 5 ani experienta;

Simulari complete ale examenului: 2 (datele de simulare se vor stabili pe parcurs)- incluse in pretul cursului;

Programele de pregatire "Destination Cambridge" au ca obiectiv final un examen Cambridge. Pentru aceasta perioada, cursurile vor incepe in luna Martie 2024 si se vor termina la inceputul lunii Decembrie 2024 inainte de examenul Cambridge. Alegeti unul dintre programele Destination Cambridge, in functie de nivelul actual al elevului/studentului si in functie de varsta sa; In cazul in care nu cunoasteti cu exactitate nivelul de limba, va invitam la un test initial gratuit la sediul nostru, cu programare telefonica la 0773.991.862.

Spre deosebire de testele de limba engleza existente (IELTS sau TOEFL), examenele Cambridge fac parte din categoria Pass/Fail (promovat/nepromovat). Orice examen Cambridge presupune obtinerea unui anume scor minim pentru a putea fi considerat promovat. (detalii aici)

 

De aceea, pentru a promova cu succes, va recomandam minimum un semestru (4-5 luni) de studiu si cel putin o simulare completa a examenului pe care doriti sa-l sustineti. Profesorul indrumator de curs va va acorda feedback pe toata perioada programului, si veti stabili impreuna data optima la care se poate sustine examenul.
Examenele pentru cursantii nostri se organizeaza la sediul ILSE Bucharest in parteneriat cu European Examinations Centre

Pregatire examen IELTS,  Cursuri de engleza, Pregatire examen Cambridge, Pregatire engleza generala, Engleza conversatie, Engleza pentru copii, meditatii engleza, cursuri engleza

Facebook
Instagram
Tiktok