Workshop

We know ilse

Viitorul tau incepe azi, odata cu dezvaluirea celor

“10 mituri false despre examenele de limba engleza”

Cambridge, IELTS, TOEFL, SAT sunt acronimele pe care le auzi mereu cand vine vorba despre admiterea la universitati, iar in afara de cateva forumuri unde parerile sunt impartite, nu prea stii ce sa alegi, de ce ai face investitia de timp si bani, si cum te-ar ajuta aceste teste sa fii admis si/sau sa primesti burse la universitatile din strainatate.

IntegralEdu, consultantul numarul 1 pentru studii in strainatate, si ILSE (IntegralEdu Language School) te invita sa raspunzi cu DA sau NU la intrebarile de mai jos:

 

  • Esti elev in clasa a X- a sau a XI- a?
  • Ai cunostinte de limba engleza, dar inca nu ti-ai luat un certificat international?
  • Ai deja un certificat de limba engleza, dar nu stii sigur daca este cel mai bun?
  • Te gandesti ca ai putea sa studiezi la o facultate in strainatate?
  • Nu stii ce activitati extracuriculare sunt cele mai potrivite pentru aplicatia la universitatile din strainatate?
  • Ai aflat ca universitatile acorda burse de studiu elevilor cu rezultate bune?
  • Ai note bune la scoala si ai dori sa vezi daca ai sanse sa fii acceptat si mai ales, unde?
  • Ai auzit ca e bine sa sustii si testul  SAT, chiar daca nu doresti sa aplici doar in Statele Unite?
  • Doresti sa stii mai multe despre secretele unei aplicatii reusite?
  • Doresti sa-ti maresti sansele de a fi acceptat de catre universitati prestigioase?

Daca ai raspuns cu DA la cel putin 3 dintre intrebarile de mai sus, atunci este momentul sa actionezi!

Primul pas este sa te inscrii (prin SMS la tel 0737069020, sau pe email la office@ilse.ro), apoi sa participi la workshop-ul interactiv

“10 mituri false despre examenele de limba engleza”

din data de 10 Iunie 2015, incepand cu ora 16.00, la sediul Integraledu,  din Bvd Magheru nr 41, Piata Romana, vis-à-vis de Coloane.

 

Vei avea ocazia sa discuti cu specialistii nostri care iti pot spune totul despre testele de limba engleza si admiterea la universitatile din strainatate. In acelasi timp, noi te putem ajuta sa decizi daca testul  pe care vrei sa-l sustii este cel mai potrivit pentru tine, si mai ales daca este cazul sa mai faci si altceva ca sa ai un dosar impecabil, pe care universitatile pur si simplu nu il pot refuza.

 

Gazdele workshop-ului vor fi:

Liliana Ibraimof -  trainer cu peste 16 ani de experienta la catedra si peste 9 ani de experienta in pregatirea examenelor internationale (Cambridge, IELTS, TOEFL, SAT); Liliana este teacher, teacher-trainer si examinator oficial Cambridge, dar si Team Leader pentru echipa de examinatori din Romania. Va poate oferi informatii si tips&tricks despre testul potrivit la timpul potrivit, precum si raspunsuri la orice intrebari pe care le-ai avea referitor la exemenele de limba engleza. Rata de promovabilitate a candidatilor pregatiti de Liliana este de peste 90 %.

Ana Maria Papp – consultant educational cu o experienta de peste 7 ani in domeniu, specialist UCAS (portalul oficial de admitere in UK), care beneficiaza activ de training de specialitate la universitati prestigioase din Europa. Rezultatele celor  peste 700  de absolventi romani admisi la universitati de prestigiu (Oxbridge, Imperial, King’s College sau Queen Mary) vorbesc de la sine  pentru expertiza profesionista oferita de Ana.

Integraledu si ILSE sunt singurele institutii din Romania care doresc sincer ca tu sa reusesti, si care iti pot asigura un plan de pregatire profesionist, in care singurul care decide ce e de facut  esti chiar tu.

Te asteptam sa te inscrii prin SMS  la tel 0737069020, sau pe email la office@ilse.ro.

Intrucat locurile sunt limitate, te rugam sa te inscrii pana in 8.06.2015.

 

Nume si Prenume (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Curs Dorit