Examen Cambridge

3 5  64 9 7 

 

Exams

General

NOU- Simulare examen FCE, CAE, KET, PET- 250 lei- Data: 19 Aprilie

 

Programele de pregatire "Destination Cambridge" au ca obiectiv final un examen Cambridge. Pentru anul academic 2019, cursurile vor incepe in prima saptamana a lunii Martie si se vor termina la inceputul lunii Decembrie 2019 inainte de examenul Cambridge. Alegeti unul dintre programele Destination Cambridge, in functie de nivelul actual al elevului/studentului si in functie de varsta sa; In cazul in care nu cunoasteti cu exactitate nivelul de limba, va invitam la un test initial gratuit la sediul nostru, cu programare telefonica la 0773.991.862.

Formatul cursului: 1 sedinta/saptamana, a cate 2h30min

Nivelul necesar: fiecare program are un nivel minim ca si conditie de inscriere, se va stabili in urma unei testari initiale la sediul nostru;

Cui se adreseaza: elevi, studenti cu varsta 12+;

 

calendar Durata programului de pregatire: Martie 2019- Decembrie 2019- 36 saptamani- 2 vacante de 2 saptamani 

sedinta Orar:  (orarul si ziua de curs se va stabili in functie de orarul cursantilor);

locatie Locatia- Bd. Magheru, nr 29, etaj 2

materiale Materiale necesare: incluse in pretul cursului;

Taxa curs Rata lunara- 250 lei

teacher Profesor- Examinator Cambridge, minim 3 ani experienta;

Simulari complete ale examenului: 2 (datele de simulare se vor stabili pe parcurs)- incluse in pretul cursului;

Mai jos aveti linkuri catre programele de curs:

CAE detalii aici

FCE detalii aici     

PETdetalii aici

KETdetalii aici   

Spre deosebire de testele de limba engleza existente (IELTS sau TOEFL), examenele Cambridge fac parte din categoria Pass/Fail (promovat/nepromovat). Orice examen Cambridge presupune obtinerea unui anume scor minim pentru a putea fi considerat promovat. (detalii aici)

 

De aceea, pentru a promova cu succes, va recomandam minimum un semestru (4-5 luni) de studiu si cel putin o simulare completa a examenului pe care doriti sa-l sustineti. Profesorul indrumator de curs va va acorda feedback pe toata perioada programului, si veti stabili impreuna data optima la care se poate sustine examenul. 
 
Examenele pentru cursantii nostri se organizeaza la sediul ILSE Bucharest in parteneriat cu European Examinations Centre
 
 
 
 
 
 
 

footer